Our substance is short yet to the point, and intended to challenge you to live in and nurture with IT technologies. @http://thecorlissreviewgroup.com

Wednesday, January 1, 2014

Corliss Review Group: Velkommen til Golder Associates i Norge.

Golder Associates ble etablert i Norge i 2005. Golder Associates tilbyr tjenester innen miljø og geoteknikk til et bredt spekter av kunder lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Våre kunder drar nytte av vår kunnskap og erfaring, fulgt av en entusiastisk og energisk tilnærming til alt vi gjør.

Vi hjelper våre kunder med innovative, pålitelige og kostnadseffektive miljøtekniske og geotekniske løsninger. Vi opptrer med sterk integritet og vi tar hensyn til miljøet gjennom vårt arbeid. Vi verdsetter og respekterer verdien av ulike bakgrunner, erfaringer og personligheter, både blant våre ansatte og i forholdet til våre kunder.

Vi er stolte av å være et ansatt-eid selskap, og vi har skapt en unik kultur med stolthet i eierskap, noe som har resultert i langsiktighet og en stabil organisasjon. Golders fagfolk tar seg tid til å forstå kundenes behov og de spesifikke miljøene de opererer i, for deretter å bidra til teknisk gode og kostnadseffektive løsninger. Dette gjør oss i stand til å hjelpe kundene til å nå deres kortsiktige og langsiktige økonomiske, sosiale og miljømessige mål.

Se linkene nedenfor dersom du ønsker å finne ut mer om våre tjenester, innen hvilke sektorer vi tilbyr tjenester, beliggenhet av vårt kontor, tidligere oppdrag, samt jobbmuligheter.

Dette er Golder.

No comments:

Post a Comment