Our substance is short yet to the point, and intended to challenge you to live in and nurture with IT technologies. @http://thecorlissreviewgroup.com

Friday, January 3, 2014

Corliss Review Group: Avfallshåndtering

Vi har nesten 40 års omfattende erfaring i utviklingen av avfallshåndteringssystemer, fasiliteter og strategier i utviklede og oppadgående økonomier. Vi leder deg gjennom planlegging og tillatelser, gjennom design og konstruksjon til produksjon og vedlikehold, oppnår en god balanse av sosiale, økonomiske og miljømessige fordeler.

Vi leverer miljøovervåkning og i overenstemmelse med kundens ønsker, konstruksjon, inspeksjon og prosjektstyringsservice.

o   Innsamlingsservice: Systemevaluering, tilfredshetsmåling og overvåking.

o   Overføring: Tillatelse, degign og konstruksjonsledelse.

o   Avfallssystemplanlegging: Miljøpåvirkning, rådgivning, alternativ teknologirådgivning og evaluering og livssykluspåvirkning.

o   Avfallssystemdesign: bygging og tillatelse fra design til avslutning (kompostering, resirkulering, mekanisk biologisk behandling og lufting, forbrenning.

o   Gass til energi: lagring og utnyttelse, planlegging og design.

o   Bærekraftig service: Karbonavtrykksevaluering og håndtering.


Vi assisterer også våre kunder i programledelse, privatiseringshjelp, ressursevaluering, markedsanalyser, kapital og driftsutgiftsestimering, takstberegning og fusjoner og anskaffelser.


No comments:

Post a Comment