Our substance is short yet to the point, and intended to challenge you to live in and nurture with IT technologies. @http://thecorlissreviewgroup.com

Wednesday, November 6, 2013

Corliss Tech Review Group: LG utmanar Samsung med G Flex böjd skärm smartphone

Det ser ut som LG och Samsung är på det igen. Båda företagen tävlar om uppmärksamheten på CES 2013 med samtidig "världens första" böjda OLED TV-meddelanden. LG ledde konsekvent i loppet till konsumenten utrymme, och såg ut att vara första flytta skärmformatet på smartphones med tillkännagivande tidigare denna månad av sina planer på att mass producera flexibel OLED telefonen visar. Samsung hade andra idéer, dock och Galaxy runda lanserades bara några dagar senare. LG har nu ikapp med den kommande lanseringen av sin något större Flex smartphone, med en böjd skärm som följer konturen av ansiktet.

Överslag G Flex Smartphonens skärm vertikalt ger mikrofonen närmare användarens mun när hålls mot örat, som, enligt LG, ökar volymen på mikrofonen med 3 dB (i jämförelse med typiska platt-screening telefoner). Företaget gör även liknande IMAX-liknande uppslukande landskap video visning påståenden som tillsammans frisläppandet av de böjda TV-apparater.

G Flex sport en 6-tum, 1280 x 720 upplösning P-OLED visar, som ser den display och panel byggt på plast substrat i stället för glas. Riktig RGB-teknik har införlivats – där röda, gröna och blå sub-pixlarna är alla inneslutna i en pixel – för en ljusare och mer exakt på skärmen bild.

En 2,26 GHz Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor körs showen, med en 450 MHz Adreno 330 GPU, 2 GB LPDDR3 RAM och 32 GB eMMC-lagring (med en micro SD-kortplats för utbyggnad) att göra upp den stöttande gjutna. Enheten tips skalorna på 6,2 oz. (177 g) och dess 3500 mAh böjda batteri, som har utvecklats av syster företag LG Chem, rapporteras att tillhandahålla mer än en hel dags användning.

6.3 x 3,2 x 0,31-0,34 i (160.5 x 81,6 x 7,9 – 8.7 mm) enheten har en 13 megapixelkamera med LED-blixt på baksidan och framsidan 2,1 MP webbkamera. LED pulser att ange ansikte identifiering eller timer nedräkning. Bak-nyckel design i G2 har också inkluderats, med en strömbrytare i en volym rocker, och företaget har tillämpat en speciell reptålig beläggning på baksidan för att hålla enheten ser ut som nya längre.

Den senaste medlemmen i LG: s G smartphone familjen kör Android 4.2.2 och har en fräsch UX som har en funktion som kallas Q teater som ger användare tillgång till innehåll direkt från låsskärmen, och möjliggör visning delas i två separata fönster för multi-tasking.

Smartphone är LTE-kapabel, förpackningar Bluetooth 4.0 och 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi, och använder NFC-tekniken. Det är också skicklig av Hi-Fi-kvalitet 24-bit/192 kHz ljud-uppspelning.
LG G Flex börjar sin resa i rygg fickorna på konsumenterna i Sydkorea nästa månad, innan att rullas ut till andra marknader.


No comments:

Post a Comment